Adverteren

Mobiwebsite is een informatieve website waarbij alles omtrent webdesign en smartphone gebruik samenkomt. Smartphone gebruik wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven en dit merken webdesigners ook. Tegenwoordig moet een website er ook goed uitzien op een smartphone, omdat smartphone gebruikers inmiddels de grootste groep internetters vormen. Niet zo lang geleden hoefde bij webdesign alleen maar rekening te worden gehouden met het gebruiksgemak op een computerscherm. Tegenwoordig moet dit ook worden gedaan voor smartphones en tablets.

Bedrijven beginnen ook steeds meer te beseffen dat mobiele bezoekers een groot potentieel vertegenwoordigen. Om die reden passen steeds meer webdesigners zich aan aan de nieuwe standaard van het hedendaagse webdesign. Mobiele websites en responsive webdesign worden hierbij steeds belangrijker. De vraag zal hoe dan ook gesteld worden of de website er ook goed uitziet op een mobiele telefoon? Mobiele applicaties, of beter bekend als apps worden ook steeds meer ingezet om het smartphone publiek aan te spreken.

Mobiwebsite.nl brengt al deze principes samen en vormt een verzamelpunt van informatie met betrekking tot de invloed van smartphone gebruik op het nieuwe webdesign.

» Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden? We denken graag met je mee.